top of page


Ingredienser

Fasanburgare

  • Mjöl 1 dl

  • Ägg 2 st

  • Panko 2.5 dl

  • Fasan filéer 2 st

  • Salt 1 krm

  • Peppar 1 krm

  • matolja alt frityrolja 1 dl

Mayo

  • 2 st Ägg

  • 2 tsk Senap Dijon

  • 2 tsk Vitvinsvinäger

  • 1.5 dl Rapsolja

  • 1 krm Salt Fint

  • 4 tsk Sriracha

Rödkålssallad

  • 250 g Rödkål Färsk

  • 1 msk Olivolja

  • 1 tsk Äppelcidervinäger

  • 1 tsk socker

  • 1 krm Salt Fint

  • 1 krm Svartpeppar Malen


Tillagning

Mayo

  1. Blanda äggulor, senap och vinäger.

  2. Tillsätt olja droppvis under konstant vispning. Smaka av med salt.

  3. Blanda majonnäsen med Srirachasås.

  4. Panera brösten i mjöl, ägg, mjöl, ägg Panko. Fritera i olja tills gyllene på 160grader i ca 6 min

  5. Låt det rinna på äggback.


​Rödkålssalad & dressing

  1. Strimla rödkålen fint, blanda i allt låt dra ett litet tag.

Andra recept från samma kock

bottom of page