Inför Jägarexamen
Har du någonsin funderat på att själv bli jägare och börja jaga? Den här kursen förklarar allt du behöver veta och göra för att ta första steget mot livet som jägare.
läs mer
Styckkurs Klövvilt
Christoffer Lund lär ut en komplett klövviltsstyckkurs från sotning till finstyckning. Kursen är perfekt för både nybörjare som aldrig styckat förr samt veteraner som vill lära från mästaren.
läs mer
Styckkurs Fågel
En komplett fågelstyckningskurs utförd av Christoffer Lund! Kursen kommer utrusta dig all den kunskapen som som behövs för att själv stycka fågel.
läs mer
Vapenvård
VIDEO Vapensmeden och skytteinstruktören Filip Örnekrans delar med sig av sina bästa tips & trix kring vapenrengöring.
läs mer
KIKARSIKTEN – ALLT DU BEHÖVER VETA
VIDEO – Vapensmeden och skytteinstruktören Filip Örnekrans delar med sig av sina bästa tips inför val av kikarsikte.
läs mer
Skyttekurs med Filip Örnekrans
VIDEO - I den här kursen delar Filip Örnerkrans med sig av sina breda kunskaper inom skyttets ädla konst. Både som nybörjare eller aktiv jägare finns det massa kunskap att hämta i den här kursen om 7 delar.
läs mer
Drevjakt
VIDEO - Med en väldigt intensiv resa från nybliven jägare till att jaga över 100 dagar om året har Jompen nu en bred kunskap inom drevjakt. Den här kursen fokuserar mestadels på relativt nya jägare, men även du som jagat länge kan snappa upp värdefulla tips och trix i den här kursen i 5 delar.
läs mer
Smygjakt
VIDEO - Med fokus på dig som nybliven jägare kommer här en kurs om smygjakt och allt du bör tänka på för en lyckad dag i skogen. Trots detta kan även du som van jägare snappa upp värdefulla tips och trix i den här kursen. 5 delar, drygt 30 minuter.
läs mer