Älgjakten Deltävling 2 -Röstning
Nu är det dags att rösta på ditt favoritbidrag i deltävling 2!
läs mer
Den Stora Älgjakten
VINN ETT SIKTE VÄRT 15 000kr! I samarbete med SAKO anordnar vi Sveriges största fototävling för de vackraste bilderna på älgen och älgjakten.
läs mer
Jakt är Jakt Allstar Hunt
Intresset för att jaga med oss har varit enormt och vi har även förstått att många har svårt att få tag på jakter. Därför har vi bestämt oss för att sälja 14 stycken platser till vår Allstar Hunt den 10:e januari. Utöver en magisk drevjakt får du även chansen att hänga och prata med Jompen och andra från Jakt är Jakt-gänget.
läs mer
Vinn en jakt med JAKT ÄR JAKT
Jakt är Jakt tillsammans med Arctic erbjuder dig en chans att följa med oss på jakt! Vinnaren följer med oss på en exklusiv drevjakt i Björksund till ett värde av 9000kr. Utöver en fantastisk jakt får ni även möjligheten att både jaga och prata med Jompen och andra från Jakt är Jakt gänget.
läs mer
Vinn hundfoder för 5000kr!
Prima Dog har generöst nog erbjudit en av våra medlammar chansen att vinna 100kg Prima Dog Active hundfoder till ett värde av ca 5000kr!
läs mer
Vi vill jaga med våra tittare!
För oss på Jakt är Jakt ni tittare alltid i centrum. Vi vill nu lära känna er bättre genom att följa med en en av er på jakt!
läs mer
Vinnare av tävling 27 september— 4 oktober.
Vi har äran att utse vinnaren av vår senaste tävling! Vi har även lite honourable mentions som vinner Jakt är Jakt-kepsar.
läs mer
Vinn jaktprodukter för 7000kr!
Widforss har generöst nog erbjudit en av våra medlemmar chansen att vinna jaktpryar till ett värde av nästan 7,000kr!
läs mer
Vinn en plats på vår jakt!
Den 3 november har vi vår första egna drevjakt. Den äger rum på Björksund i Sörmland och arrangeras tillsammans med www.naturjakt.se
läs mer
Livechatt med Jompen
Den 31 Augusti kl 19 var det Live Chatt med Jompen. För er som missade chatten ligger den kvar på Youtube.
läs mer
Månadens Story
Vi kommer att utse månadens story bland våra betalande medlemmar. Den som vinner publiceras på kanalen + vinner en keps. Första körs i augusti naturligtvis. Skicka in ditt bidrag här: https://laddaupptilljompen.nu/
läs mer