Vinn en jakt med JAKT ÄR JAKT

Tävlingen pågår endast mellan 25:e oktober och 1:a november. Glöm inte delta!

Jakt är Jakt tillsammans med Arctic erbjuder dig en chans att följa med oss på jakt! Vinnaren följer med oss på en exklusiv drevjakt i Björksund till ett värde av 9000kr. Utöver en fantastisk jakt får ni även möjligheten att både jaga och prata med Jompen och andra från Jakt är Jakt gänget. Tryck på knappen nedan för att delta.

Vi, tillsammans med Arctic, har även gjort det möjligt för ALLA våra premiummedlemmar att teckna ett års gratis vapenförsäkring till ett värde av 160kr. Vapenförsäkring är perfekt för alla jägare som vill kunna jaga utan att behöva oroa sig över sitt vapen och istället fokusera på jakten. Tryck på knappen nedan för att teckna gratis vapenförsäkring.

För att delta måste du även ha minst silver från älgbanan (visas upp innan jakten).

Tävlingen och erbjudandet för gratis vapenförsäkring är endast tillgängliga för premiummedlemmar. Passa på att bli premiummedlem innan årsskiftet och få upp till 50% rabatt! Som premiummedlem får du även tillgång till alla våra kurser, chansen att se våra söndagsfilmer tidigt och reklamfritt och 20% rabatt på allting i shopen.

Logga in eller bli medlem för att lägga till en kommentar