Den Stora Älgjakten

Vinn ett ultramodernt kikarsikte för 15,000kr!

Finalister från deltävling 1


Den majestätiska älgen – Skogens Konung!

Vi älskar alla älgen. Vi älskar att beskåda den, att följa den, att jaga den samt att avnjuta den på tallriken. Detta fantastiska djur hittar vi över hela landet och är ofta höjdpunkten på jaktsäsongen. Det finns så många vackra ögonblick förknippade med älgjakten från hela Sverige.

I samarbete med SAKO anordnar vi Sveriges största fototävling för de vackraste bilderna på älgen och älgjakten. Alla våra medlemmar får delta!

Varje vecka under en 3-veckorsperiod presenterar vi 20 delfinalister som ni medlemmar och följare kan rösta på. De fem bidrag med flest röster varje vecka (15 totalt) möts i en grande finale andra veckan i december. 


Tack vare vår samarbetspartner SAKO har vi fantastiska priser för alla finalister.

Förstapriset är en världsnyhet från Steiner, Ranger6 1-6×24; ett ultramodernt kikarsikte värde 15 000 kr. Även de som kommer 2-5 vinner fantastiska priser för ett sammanlagt värde över 5.000kr och alla finalister vinner en Jakt är Jakt-keps. Vi kommer att publicera inkommande bidrag med jämna mellanrum så se till att sprida ordet. Nu kör vi, Sveriges största jakt på den bästa älgbilden har börjat!


Priser från SAKO:

1: Kikarsikte Steiner Ranger6 1-6×24
Det allra senaste siktet från Steiner, ett riktigt vasst drevjaktssikte med belyst riktmedel. Siktet sätter en ny standard på vad man kan förvänta sig av högkvalitativ optik. +92% ljustransmission,  stort synfält och självklart Steiners fantastiska optik.

https://www.sakosverige.se/nyheter/ranger6-ny-kikarsiktesserie-fran-steiner

2: Två askar valfri Sako Ammunition.
Välj två valfria askar ammunition ur Sakos ammunitionssortiment. Övning och jakt, bara jakt, bara övning. Valet är ditt. OBS du måste ha egen licens för kalibern/kalibrarna du väljer.

https://www.sakosverige.se/ammunition

3: Dubbelt vapenfodral från Beretta.
Ska du på bra jakt kan det behövas ett fodral som rymmer två vapen oavsett om det är både studsare och hagelbössa. Eller helt enkelt att få med sig skjutkäppen ihop med studsaren utan att behöva skramla runt med dem löst. Vapenfodralet från Beretta med två rejäla fickor med dragkedja löser biffen.

4: Sako ammunitionslåda
NATO-låda med Sako logo på. Det blir inte coolare än så!

5: Sako vapenrem
En klassisk svart vapenrem med gummerad insida för att inte bössan ska halka runt på axeln. Remmen har justerbar längd och Sako-tryck på skinndetaljerna.